About TMC

UNIEK IN HIGH-TECH CONSULTANCY
Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. Wij zorgen voor optimale randvoorwaarden voor tech talententen zodat zij waarde toevoegen aan deze ambitieuze en innovatieve organisaties.

More information
TMC

VACATURE EMPLOYENEUR BIJ TMC HENGELO OF GRONINGEN

  • Posted at Apr 5, 2024
  • Vacatures
  • Permanent employment

Bij TMC is ons doel eenvoudig: jou de best mogelijke carrière bieden! Bij ons krijg je de kans om verschillende projecten uit te voeren onder een vast contract voor één of meerdere opdrachtgevers. Jij bepaalt de koers, wij effenen het pad voor je. We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak het beste in iedereen naar boven haalt. Dit bereiken we door ons transparante Employeneurship-model.

 

Het Employeneurship-model

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen. Het model is gebaseerd op 5 pijlers:

 

  1. Lange termijn arbeidsrelatie - Wij bieden je direct een vast contract aan! Dit betekent dat je niet gebonden bent aan één locatie, maar voor meerdere bedrijven kunt werken met jouw TMC-locatie als uitvalsbasis met een persoonlijk begeleidingstraject. Zo kun je jouw technische kennis en persoonlijke ontwikkeling tijdens verscheidene uitdagende projecten blijven ontwikkelen.

 

  1. Individuele winstdeling - Je krijgt volledige transparantie over je uurloon en kosten, een competitief salaris, een trainingsbudget, individuele winstdeling en een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heb jij zowel een stabiel salaris als een beloning voor het ondernemerschap.

 

  1. YOUniversity - Trainingen, cursussen en persoonlijke begeleiding door mentoren en coaches. Bij TMC heb je een jaarlijks budget om jezelf verder te ontwikkelen. Je kan gebruik maken van ons standaard opleidingen aanbod, maar je kan ook je eigen opleidingen aandragen.

 

  1. Gespecialiseerde bedrijfscellen - We hebben gespecialiseerde bedrijfscellen om kleinschalige operaties en kennisdeling met gelijkgestemden te waarborgen.

 

  1. The Entrepreneurial Lab - In het TMC Entrepreneurial Lab (TEL) kun je jouw technische ideeën werkelijkheid laten worden! Hierbij blijft het intellectuele eigendom van jou. Ontvang begeleiding vanuit ons en werk samen met collega’s om jouw droom waar te maken.

 

Civiele techniek

Binnen de civiele techniek werken wij met verschillende partijen in de Bouw & Infrastructuur, Energie & Duurzaamheid, Maritiem & Offshore, en de Rail & Transport. Wij zijn actief bij veel vooruitstrevende bedrijven, waarbij slimme technologieën ontwikkeld en geïmplementeerd worden binnen de verschillende sectoren. Om jullie hierin zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, zetten wij in op goede ontwikkelingsmogelijkheden zodat jullie kunnen blijven innoveren.

 

WERKEN BIJ TMC

TMC Technology Oost B.V. is de divisie van TMC met kantoren in Hengelo en Groningen. Onze regio omvat de hele technologische sector van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Wil je zelf een Employeneur worden? Neem dan contact op met ons!

 

Contact:

Linda Grafen

Linda.grafen@tmc.nl

+31625560064

 

TMC Technology Oost B.V.

Industrieplein 1

7553 LL Hengelo

Netherlands

 

Website link naar vacature: LINK