AT Osborne

Junior Consultant en Projectmanager Toekomstbestendige infrastructuur

  • Posted at Dec 14, 2023
  • Vacatures

Om Nederland en duurzaam bereikbaar te houden, helpen wij onze opdrachtgevers zoals RWS, ProRail, het ministerie, provincies, gemeenten en waterschappen met het toekomstbestendig maken van infrastructuur. Denk daarbij aan dijken, tunnels, wegen en het spoor. De krachtenvelden van publieke- en private belangen maken deze opgaven gecompliceerd. Wij doorzien deze complexiteit en zijn bij verschillende projectfases betrokken. Zo adviseren we over plan- en visievorming en bestuurlijke besluitvorming, geven vorm aan aanbestedingstrajecten, managen we de uitvoering van de projecten door betrokken partijen bij elkaar te brengen, we transformeren zo nodig de organisatie en evalueren het verloop van de projecten. Dit doen we in een multidisciplinair team van zo’n 75 collega’s die werken op het gebied van proces- en projectmanagement, projectbeheersing (het managen van de planning, financiën, risico’s en scope van projecten), samenwerken & contracteren en audits & evaluaties. Daarnaast geven we ook trainingen over deze disciplines. Wil je een beeld krijgen van de projecten waar we ons mee bezig houden bekijk dan ons portfolio infrastructuur.

Ervarend leren

Door onze multidisciplinaire aanpak krijg je de kans om je breed te ontwikkelen en te werken aan de meest aansprekende infraprojecten van Nederland. En mocht je een keer een opdracht willen doen binnen de werkgebieden Duurzame Leefomgeving of Gezonde Samenleving dan kan dat. Je werkt hoe dan ook samen met collega’s die je helpen om snel verantwoordelijkheid te krijgen. Tegelijkertijd houd je hen scherp met jouw frisse blik. We benutten op deze manier ieders persoonlijke achtergrond en – vaardigheden.

Eigen opleidingsprogramma

Naast het doen van opdrachten ontwikkel je je door middel van het Young Osborne Professional Programma (YOP-programma) tot een authentieke consultant. Het YOP-programma bestaat uit individuele coaching, opleidingsdagen en intervisie. Lees er alles over op onze speciale YOP-pagina.

AT Osborne als werkgever

Naast de investering in jouw ontwikkeling bieden we je onder meer:

  • een salaris tussen 2960 en 3500 euro en je deelt mee in de winst;
  • een mobiliteitsbudget waarmee je een elektrische auto kunt leasen of eigen vervoer kunt en je krijgt een NS-businesscard;
  • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 20 bij te kopen;
  • een premievrij pensioen.
  • de mogelijkheid om flexibel en remote te werken: je werkt afwisselend bij je opdrachtgever, ons hoofdkantoor in Baarn, ons kantoor in hartje Utrecht of thuis.

Ook in 2023 mogen we ons een Great Place to Work noemen, een plek waar vertrouwen centraal staat en vrijheid in het werk en de leuke collega’s worden gewaardeerd. AT Osborne is eigendom van de medewerkers. Ook jij kunt mede-eigenaar worden. De cultuur van AT Osborne is mede hierdoor uniek. Zo staan collega’s altijd met raad en daad voor je klaar en krijg je ook als junior veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Onze personeelsvereniging zorgt verder voor een scala aan sociale en sportieve activiteiten. Een indruk van wat collega’s over het werken bij AT Osborne te vertellen hebben lees je in hun verhalen op onze werken-bij pagina.

 

Meer weten of solliciteren?

We zijn benieuwd naar je motivatie. We lezen graag in ieder geval over wat je aanspreekt aan de vacature/AT Osborne, wat je meebrengt en waarin je je wil ontwikkelen.

  • Bel met Wouter de Rooij (+31 (0)6 122 077 23) voor meer informatie over werken bij AT Osborne en de vacature,
  • of maak een koffieafspraak (https://atosborne.nl/werken-bij/koffiemoment/) om ons in levenden lijve beter te leren kennen,
  • of stuur meteen je CV en motivatie naar: recruitment@atosborne.nl. Zet in je CV in ieder geval je studie, ervaring en telefoonnummer.

Link naar de vacature op onze eigen website: https://atosborne.nl/starters/junior-consultant-en-projectmanagement-infrastructuur/?portfolioCats=119