Ambient is een adviesbureau voor overheidsorganisaties in Nederland, op het gebied van water, bodem en ondergrond. Dat houdt in dat we advies geven aan onder andere ministeries, provincies waterschappen, gemeenten en Rijkswaterstaat. Adviseurs bij Ambient passen hun technische kennis toe voor de vertaling naar beleid, regelgeving en de praktijk. Uitdagingen gerelateerd aan klimaatverandering, waterkwaliteit en -kwantiteit, bodemverontreinigingen, stikstofuitstoot en de landbouwtransitie, vragen om een integrale aanpak. Wij dragen bij aan een duurzame leefomgeving door project- en procesmanagement, kennisontwikkeling en (inhoudelijk) beleidsadvies.

More information


Antea Group is a consultancy and engineering firm that operates internationally. We have 3.100 staff working all over the world. Antea Group combines strategic thinking, multidisciplinary and technical expertise and pragmatic actions. This enables us to provide eff ective, sustainable solutions to the challenges our clients are facing. We have offices in Europe, North and South America, Africa and Asia. In partnering with the Inogen alliance of environmental consultancies, Antea Group has an almost worldwide presence.

More information


Arcadis is a leading global design and consulting firm in the field of the natural and built environment. In collaboration with our clients, we deliver exceptional and sustainable outcomes through the application of design, consultancy, engineering and project management services.

More information


Balance, TASK en Palladio Leveranciers van Trots Werk Met het collectief van Balance, TASK en Palladio werken wij bij opdrachtgevers aan de toekomst van Nederland. Dat noemen wij trots werk. Werk dat er écht toe doet, zoals de aanleg van de A16 of de Zuidasdok. Maar ook de versteviging van dijken of de transitie naar nieuwe energie. Complexe puzzels die vaak jaren in beslag nemen en waar wij ons voor lange tijd aan verbinden. Omdat wij hét projectmanagement-, procesmanagement- en adviesbureau in de fysieke leefomgeving zijn, is ons carrièreaanbod breed en betekenisvol. Al bij de start van je carrière krijg je de ruimte om jouw eigen pad uit te stippelen.

More information


Boskalis creates new horizons for all its stakeholders. As a leading global dredging contractor and marine services provider we offer a unique combination of experts, vessels and services. Maintaining the highest safety and sustainability standards, we provide innovative and competitive all-round solutions to our clients in the offshore energy sector, ports, and coastal and delta regions of the world.

More information


Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met onze partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Wij zijn daarmee een solide partner voor onze relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

More information


Bij Haitsma Beton draait alles om het ontwerpen en produceren van prefab betonnen elementen, barriers en heipalen. Naast de reguliere producten, bieden we ook op maat gemaakte oplossingen aan, waaronder grote en zware elementen met unieke vormen. Deze producten vinden hun toepassing in diverse projecten zoals bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages, gebouwen en wegen. Als totaalleverancier bieden we niet alleen (constructie)advies, maar verzorgen we ook de engineering, fabricage, transport en montage. Geen uitdaging is ons te groot!

More information


Heijmans is een veelzijdig bedrijf, waarin vastgoed, woningbouw, utiliteit (bouw, werktuigbouw en elektro) en infra (wegen en civiel) samenwerken. Wil jij bijdrage aan de contouren van Nederland? Kom dan werken bij Heijmans en bouw mee aan toffe projecten als woonwijken, snelwegen, universiteiten, viaducten en ziekenhuizen. Dit doe je op gave locaties door heel Nederland.

More information


Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Wij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen wij projecten van idee tot en met de uitvoering.

More information


Bij Rijkswaterstaat werken we aan verbindingen. Over weg en water. Met de politiek, met aannemers en (vaar)weggebruikers. Tussen maatschappelijke dilemma’s en effectieve oplossingen. En natuurlijk met onze medewerkers, want verbinden begint bij je eigen mensen. In 2010 behoorden we volgens Intermediair tot de beste publieke werkgevers van Nederland. En daar zijn we trots op!

More information