TwynstraGudde

Startend adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

 • Posted at Feb 2, 2024
 • Vacatures
 • 32-40 hours / week
 • Permanent employment

Adviseurs bij TwynstraGudde dragen bij aan het het oplossen van maatschappelijke vraagstukken; door met enthousiaste en gedreven collega’s en onze opdrachtgevers slimme oplossingen te bedenken. En deze in de praktijk te realiseren: impact maken door denken èn doen.

 

Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het instandhouden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele opdrachtgever kan hetdaarbij alleen. Wij verbinden opdrachtgevers en opdrachtnemers en geven hun samenwerking vorm. Een veranderende wereld, toenemende complexiteit en groeiende onzekerheden vragen om creatieve maatwerkoplossingen met meer flexibiliteit, een slimme verdeling van risico’s en expliciete aandacht voor samenwerking.

 

Dankzij jou kunnen de mensen die het moeten doen samenwerken aan succes; om bruggen in stand te houden, wijken van het gas te halen, meer duurzame energiebronnen te realiseren, of op een andere manier aan de toekomst van Nederland werken. Adviseurs van TwynstraGudde werken als onderdeel van het projectteam of als adviseur in steeds wisselende omgevingen en projecten.

 

Krijg jij energie van het vormgeven van die samenwerking? Wil jij impact maken met strategisch advies over contracteren, aanbesteden en samenwerken, in grote projecten die ertoe doen ? Wil jij je ontwikkelen tot ervaren professional en toonaangevend adviseur?  Solliciteer dan als startend adviseur contracteren en aanbesteden bij TwynstraGudde.

 

 • Impact maken op morgen
 • Strategisch adviseren aan projectteams
 • Werken in een professioneel en collegiaal team met veel ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, in opleidingen en uiteenlopende opdrachten

 

Werkweek

32-40

Vakgebied

Contracteren en aanbesteden

Markt

Bouw en infrstractuur, energietransitie en ruimtelijke ontwikkeling

Ervaring (starter / medior / senior)

Junior/medior

 

Jouw rol

Het vormgeven van samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers in bouw en infra en in de energietransitie is het speelveld van onze adviseurs contracteren en aanbesteden. Als startend adviseur krijg je de kans om kennis te maken met verschillende aspecten van het vak en de verschillende disciplines die TwynstraGudde te bieden heeft. Je bent daarbij afwisselend adviseur- of onderdeel van een projecteam, en draagt soms bij aan het geven van trainingen. Je werkt met collega's aan de strategie voor de marktbenadering, de voorbereiding of begeleiding van een aanbesteding, of aan de beheersing gedurene de realisatie. Je adviseert, stuurt, faciliteert en stelt documenten op; altijd met het projectdoel voor ogen. Onze rol verschilt per opdracht, maar onze focus blijft hetzelfde: het vinden van de best passende samenwerkingsvorm.

 

Waarwij ons onderscheiden is de combinatie van vak- en marktkennis met onze kennis van samenwerken, en onze focus op het bedenken en vormgeven van werkende samenwerkingsrelaties. We spreken de taal van opdrachtgevers en die van de markt. We snappen de belangen en gevoeligheden van publiek en privaat.

Wij helpen jou ontwikkelen tot een inhoudelijk deskundige met sterke procesvaardigheden. Je zult gaan overtuigen als specialist en in teams samenwerken aan gezamenlijke resultaten.

 

Jouw werkzaamheden

Als adviseurs structureren we de inhoud en brengen we overzicht. We maken scherp waar het om moet gaan en definiëren de kaders, maken expliciet wie waarvan is en hoe risico’s het beste kunnen worden verdeeld. En geven samenwerking vorm. Daarvoor kruipen we dicht aan tegen alle facetten van een project, van techniek tot omgeving en beheersing, en vertalen die inhoud naar strategieën, contract- en aanbestedingsvormen, om een effectieve samenwerking te realiseren. Dit doen we door vragen te stellen, werksessies te organiseren, voorstellen te doen, adviezen te schrijven, perspectief en scenario’s te schetsen en documenten uit te werken in verschillende fases van een project. En door als docent over ons werk te doceren. Daarnaast krijg je binnen TwynstraGudde alle ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, onder andere via onze School of Impact, samen met een netwerk van startende adviseurs.

 

Concrete voorbeelden van mogelijke werkzaamheden:

 • Je adviseert over de marktbenaderingsstrategie voor een omvangrijk renovatieproject
 • Je werkt samen met het projectteam van de opdrachtgever bij de uitvoering van complexe projecten
 • Je stelt de overeenkomst op voor een innovatieve dienstverleningsovereenkomst met ruimte voor toekomstige ontwikkelingen
 • Je geeft trainingen aan teams om hen voor te bereiden op het voeren van dialooggesprekken

Je begeleid de voorbereiding en uitvoering van een Europese aanbesteding.

 

Jouw profiel

Wij zoeken talentvolle startende adviseur (junior/medior) met  interesse voor samenwerking en bouwprojecten in de infrastructuur of energiesector. Kandidaten die graag werken in een multidisciplinaire omgeving en affiniteit hebben met het snijvlak tussen techniek, juridica en samenwerken. Die impact willen maken door iets van waarde te creëren en bij te dragen aan maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Ben je op zoek naar de kans om jezelf verder te ontwikkelen? Samen met leuke collega’s in verschillende opdrachten impact maken op morgen? Kijk dan niet verder, maar solliciteer bij ons!

 

Wat we van je vragen

 • WO-werk- en -denkniveau
 • Een opleiding CME, technische bestuurskunde, technische bedrijfskunde of een andere juridische, bedrijfskundige en/of technische achtergrond, of een Nederlands privaatrechtelijke opleiding.
 • Interesse in samenwerking in bouw- en infrastructurele projecten, projecten in de energietransitie, of publiek opdrachtgeverschap
 • Affiniteit met de marktbenadering en techniek van bouw- en infrastructurele projecten of de energietransitie.
 • Goede analytische- en communicatieve vaardigheden
 • Ambitie en de wil om samen te bouwen aan zowel het vak als de organisatie

 

Organisatie

350+ medewerkers

Adviesgroep

Contracteren en Risicomanagement

Ontwikkeling

Een leven lang leren via de School of Impact

Werkplek

Amersfoort, heel Nederland

 

Kennismaken

Werk jij met ons mee aan de mooiste projecten die Nederland te bieden heeft?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roderik Samuels Brusse (06 82 87 42 29)

Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking (twynstragudde.nl)