VACATURE WERKSTUDENT WERKVOORBEREIDING

  • Posted at May 1, 2024
  • Vacatures
  • 16 hours / week
  • Casual employment

Opleidingsniveau:Bachelor (HBO), Bachelor (WO), Master
Opleidingsrichting:Built Environment, Civiele Techniek
Uur per week:0-16 uur

BEDRIJFSINFORMATIE

Het bedrijf waar jij komt te werken is een onafhankelijk civieltechnisch ingenieursbureau. De ervaren ingenieurs binnen dit bedrijf hebben kennis over het complete proces van infrastructurele werken en opereren in een groot deel van Nederland. Betrokkenheid bij klanten is een groot en belangrijk woord binnen dit bedrijf, naast dat de kwaliteit van een project ook een kernwaarde is. Aan werkplezier is ook geen gebrek. De medewerkers komen allemaal uit de regio Twente en dit zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Zo ontstaan er onderling ook fijne relaties en is er interesse voor elkaars bezigheden. Klinkt dit is als een perfecte match voor jou? Solliciteer dan via de onderstaande button.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als werkstudent ben jij essentieel binnen het team van de werkvoorbereiding. Binnen het bedrijf houd jij je bezig met diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan bestekschrijven, technisch tekenen, calculatie, termijnen inkloppen en onderzoek doen. Daarnaast heb je een ondersteunende rol voor de projectleiders en heb je ook contact met de opdrachtgevers en klanten. Binnen de rol is het dus ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent, stevig in je schoenen staat en het leuk vindt om samen met je team te werken aan verschillende projecten. Ook kan je goed omgaan met veranderingen en ben je flexibel in je planning. Als werkstudent ben je bereid mee te denken aan de juiste oplossingen en te zoeken naar ideeën voor een mooi eindresultaat.

FUNCTIE-EISEN

We zijn opzoek naar een enthousiaste technische student die ervaring op wil doen bij een deskundig ingenieursbureau in het mooie Twente. Ben jij leergierig, communicatief vaardig, werk je oplossingsgericht en herken jij jezelf in onderstaande punten? Neem dan contact op!

 

  • Je hebt affiniteit met het vakgebied;
  • Je hebt ervaring met AutoCAD;
  • Je hebt geen 9-17 mentaliteit;
  • Je bent voor minimaal 2 dagen in de week beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Twente of bereidt hiernaar toe te reizen;
  • Je bent voor minimaal 6 maanden beschikbaar.

ONS AANBOD

Je komt in een team van specialisten terecht waarbij je veel gaat leren over werkvoorbereiding en infrastructurele werken. Het salaris is afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaring en zal rond de 13 euro bruto zijn. Je hebt recht op vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, doorbetaling bij feestdagen en ziekte. En het allerbelangrijkste; het bedrijf biedt jou een mooie kans om je te ontwikkelen en werkervaring op te doen in je vakgebied!

https://enginear.nl/vacatures/vacature/vacature-werkstudent-werkvoorbereiding-2/