Koop Groep

[NL] Projectleider

 • Posted at Oct 3, 2023
 • Vacatures
 • 36-40 hours / week
 • Permanent employment

Neem jij graag de verantwoording voor verschillende gave projecten? 

Werk je graag in een doelgericht team? 

Worden alle projecten door jouw aansturende kwaliteiten een succes? 

Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Ter versterking van ons team in Oldenzaal/Gildehaus zijn wij op zoek naar een 

(Junior) Projectleider (m/v/d) 

  

Wat ga je doen  
Als Projectleider vorm je een belangrijke schakel tussen de interne organisatie en de klant. Je ben verantwoordelijk voor het coördineren van diverse projecten. Dit doe je niet alleen maar samen met een team collega’s. Jij hebt de dagelijkse leiding en het contact met de opdrachtgever. Daarnaast coördineer en organiseer je materiaal en uiteraard het personeel. Je vorderingen rapporteer je direct aan de directeur Operations. 

Maar dat is niet alles. Je denkt ook mee in de voorbereiding van projecten en je maakt een ambitieuze planning, waarbij je vanzelfsprekend binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget blijft. Daarnaast hou je ook zicht op kansen m.b.t. het maken van meerwerk. Hoe complexer of groter het project, hoe meer uitdaging hierin zit. Uiteraard houd je ook de juiste kwaliteitsnormen in de gaten en zorg je voor passende veiligheidsaspecten, want veiligheid staat bovenaan jouw agenda! 

In jouw toekomstige baan krijg je de ruimte om creatief te zijn in het zoeken naar technische oplossingen. De wereld van de bronbemaling is een hectische wereld. Je komt te werken in een snel veranderde omgeving waarbij het kan voorkomen dat je ad hoc nog zaken moet regelen. Hierdoor laat je je niet van je voetstuk brengen en kan je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. 

Wat zoeken wij 
Om succesvol te zijn in de rol van Projectleider bij Koop Bronbemaling is het belangrijk dat je flexibel bent, snel kan schakelen en er open voor staat om elke dag te leren. Het is belangrijk om georganiseerd te werk te gaan en stressbestendig te zijn. Ook werk je zorgvuldig en heb je een commercieel oog. Communicatief ben je sterk waardoor je heldere aanwijzingen en instructies weet te geven.  
Daarnaast heb je: 

 • HBO werk en denk niveau, bij voorkeur een diploma civiele techniek, weg- en waterbouwkunde of milieukunde 

 • VCA-Vol 

 • Ervaring met het begeleiden en coördineren van projecten 

 • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden  

 • Een flexibele en ondernemende houding 

WAT BIEDEN WIJ 

 • Een gezonde en moderne organisatie met een uitstekend werkklimaat 

 • Mogelijkheden om intern door te groeien en het volgen van opleidingen 

 • Laptop en telefoon van de zaak 

 • Een jaarcontract, met de intentie om dit na een jaar om te zetten in een vast dienstverband 

 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere extra vakantiedagen en persoonlijk budget voor professionele ontwikkeling 

We doen meer dan hard werken! Aan het einde van de week sluiten we deze samen af en als het weer het toelaat steken we de barbecue aan.  

Over Koop Bronbemaling  
Koop Bronbemaling is een innovatief, civieltechnisch bedrijf in pasklare oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten op het gebied van grondwateronttrekking en grondwaterbehandeling. 
Onze gespecialiseerde knowhow is gewild voor een grote diversiteit aan projecten: bv. riolering en kabeltracés, bouwputten in woning- en industriebouw, bruggenbouw, sanering van vervuilde terreinen, sloopwerkzaamheden en nog veel meer. Met ruim 50 jaar ervaring, vestigingen in Nederland en Duitsland en onze 200 collega’s, zorgen wij voor droge voeten bij onze klanten. 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA? 

Wil je meer weten of reageren op deze functie? Neem contact op met onze HR afdeling en zij helpen je verder. Je kan mailen naar HRM@koopbronbemaling.nl en/of bellen naar 0541-518098

We horen graag van je!