[NL] Heb jij een passie voor watermanagement, en wil je het in de praktijk brengen?

Waterschap Vechtstromen zoekt bestuursleden

Waterschap Vechtstromen is op zoek naar mensen die interesse hebben in water, die weten wat er speelt in hun omgeving en bestuurlijk actief willen worden. Mensen kunnen als kandidaat deelnemen aan de waterschapsverkiezingen in 2019 en bij voldoende stemmen een plek in het algemeen bestuur bemachtigen. Hiervoor moeten zij zich aansluiten bij een partij of zelf een partij beginnen. Wie interesse heeft of meer wil weten is van harte welkom op de Meet & Greets die Vechtstromen organiseert op 24 april (Almelo) en 25 april (Emmen). Meer informatie is ook te vinden op www.vechtstromen.nl/verkiezingen.

Tijdens de Meet & Greets wordt een beeld gegeven wat een waterschap doet en wat de rol is van het waterschapsbestuur. Er is de mogelijkheid om in gesprek te gaan met watergraaf Stefan Kuks (docent aan de UT) over het bestuur, hoe dit is georganiseerd en wat het werk als bestuurslid interessant maakt. Ook kunnen mensen tijdens de Meet & Greet informeel kennis maken met algemeen bestuursleden en de politieke partijen die op dit moment een plek hebben in het algemeen bestuur. En er is informatie beschikbaar over het starten van een eigen partij.

De eerste Meet & Greet is op dinsdag 24 april in het Stadslab in Almelo, op het Indië Terrein, Sluiskade NZ 14. De tweede is op woensdag 25 april in Emmen, bij Wildlands, Raadhuisplein 99. De Meet & Greets worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur.

Meer informatie

Zie voor meer informatie www.vechtstromen.nl/verkiezingen, deze flyer, bel met Marjolein Friele, projectleider verkiezingen, 088 – 220 3629, of stuur een mail naar verkiezingen@vechtstromen.nl.