[Dutch] Aanmelden Waterambassadeurs

Inschrijf deadline is 18 Juni! 

Wil jij op een leuke manier aan je CV werken en tegelijk mogelijke werkgevers ontmoeten/bezoeken? Laat jij graag iedereen weten wat er allemaal mogelijk met een passie voor water? En heb jij zin in een uitdaging waarbij je je op professioneel en persoonlijk gebied kan ontwikkelen terwijl je een beetje bijverdiend? 

Ga dan aan de slag als Waterambassadeur

Als waterambassadeur kun je deelnemen aan lezingen, excursies en andere activiteiten. Daarnaast werk je als waterambassadeur actief mee in het talentenprogramma, waarvoor je een studiebeurs krijgt. Je wordt onderdeel van een selecte groep studenten, die actief wordt meegenomen in de waterwereld waardoor je snel een netwerk opbouwt.  

Van 10 mei tot 18 juni zijn de inschrijvingen voor de waterambassadeurs geopend! Als je nog vragen hebt, kun je op maandag 14 juni in de lunch naar een online Q&A sessie komen. Op 29 en 30 juni is de pitchmiddag waarbij je kort iets verteld over jezelf, waarom je waterambassadeur wilt worden en wat je zou willen doen tijdens je ambassadeursperiode. In de bijgevoegde brochure vind je meer informatie. 

Interesse? Meld je aan! 

Aanmelden voor de lunchsessie kan via de website  

Wil jij niet (meteen) waterambassadeur worden, maar wel activiteiten meedoen en bedrijven bezoeken en zo de werkgevers leren kennen? Wil jij op de hoogte gehouden worden van interessante workshops en lezingen? 

Sluit je dan aan bij de Stroomversnellers

De Stroomversnellers is een netwerk voor enthousiaste studenten met interesse voor de water en maritieme sector. Zo komen studenten uit verschillende opleidingen maar met dezelfde interesses samen. Binnen dit netwerk kun je uitgebreid kennis maken met de watersector via inspirerende excursies en bijeenkomsten.

 

 

Comments

Log in to read and post comments