[NL] NAHSS

Ben jij een ambitieuze, open-minded en ondernemende tweede- of derdejaars bachelorstudent? Heb jij interesse in de groeiende invloed van China op het wereldtoneel en wil jij je verdiepen in het actuele thema ‘The Power of Connectivity’? Wil jij toonaangevende multinationals bezoeken, een consultancy project uitvoeren voor één van onze partners en de Chinese cultuur ontdekken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een uniek triple helix initiatief tussen Nederlandse universiteiten, ministeries en Nederlandse en Chinese multinationals. Het doel: Nederlandse studenten in aanraking brengen met de Chinese cultuur en hen voorbereiden op een China-georiënteerde carrière. Door middel van een programma vol academische, business en culturele aspecten informeert de NAHSS studenten over de rol van China op het wereldtoneel. Ieder jaar worden 100 excellente studenten van allerlei disciplines geselecteerd om deel te nemen aan dit dynamische programma.

Aanmelden kan van 1 december tot 8 januari. Meer informatie? Kijk op www.nahss.nl of kom naar een van de volgende online informatiebijeenkomsten:

  • Woensdag 2 december, 12:30 uur 

  • Dinsdag 8 december, 19:00 uur

Aanmelden voor een online informatiebijeenkomst kan hier

Comments

Log in to read and post comments