Strukton

This Company Profile is currently only available in Dutch

RED, het studentenprogramma van Strukton

Dit is de naam voor het studenten programma van Strukton. RED gelooft in passie: met passie werk je lekkerder, bewuster en beter. RED biedt je de kans om door contact met de praktijk te ervaren waar jouw dromen over gaan.

Het bijdragen aan de brede ontwikkeling van studenten en hun zoektocht naar het juiste werkveld is een verantwoordelijkheid die Strukton voelt en waaraan ze wil bijdragen. In plaats van te nemen, geeft RED. RED helpt je aan kennis, coaching en begeleiding om uiteindelijk op het einde van de studie een weloverwogen keuze te kunnen maken tussen de verschillende werkgevers; bouwonderneming, ingenieursbureau of opdrachtgever.  RED laat je de praktijk ervaren. Tijdens lunchlezingen, minors en cases wordt dieper ingegaan op technische, project- en procesmatige onderwerpen en tijdens stages en afstuderen ervaar je de praktijk. Theorie en praktijk ontmoeten elkaar ook in een innovatieve game die jaarlijks gespeeld wordt onder studenten. Alle activiteiten zijn gericht op jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Volg RED op Facebook

Voor het laatste nieuws over RED en haar activiteiten ga je naar de pagina REDbyStrukton. REDbyStrukton biedt o.a. (gratis) bouw apps, previews, video’s en blogs over bouwprojecten, gastcolleges vanaf de bouwplaats, vraag en antwoord, prijsvragen en wedstrijden, rondleidingen op projecten en nieuws over stages en leertrajecten.

Strukton Civiel

Ze liggen achteloos in het landschap of onopvallend in de stad. Maar wie beter kijkt, begrijpt dat er grenzen zijn verlegd tijdens de bouw van onze bruggen, parkeergarages en andere infrastructurele werken. Bij Strukton Civiel doen we niets liever. Hoe complexer het project, hoe beter onze eigenwijze gedrevenheid tot haar recht komt. Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers mee te nemen in vernieuwend denken. Natuurlijk op het gebied van techniek. Van logistiek. Maar bijvoorbeeld ook in de vorm van samenwerking. Kan niet? Bestaat niet! Op die manier komen bijzondere werken tot stand. In een samenwerking die begint lang voordat de eerste spade de grond in gaat. En niet hoeft te eindigen wanneer de Koningin het lint doorknipt. Want Strukton Civiel is in alle fasen van het proces actief, van de ontwikkeling tot en met het beheer. Onze achttien bedrijfsonderdelen vervullen daarin elk hun eigen rol waarbij de specialismen elkaar naadloos aanvullen.

Complexe projecten, op uitdagende locaties. In de wereld van Strukton Civiel werk je aan innovatieve oplossingen en projecten, binnen nieuwe manieren van samenwerking. Met veel vrijheid en ruimte om je talent en je drive te laten zien. Uiteraard gesteund door collega’s waarop je kunt vertrouwen. Voel je de passie bij de grote infrastucturele werken die Nederland vormgeven? Kijk dan eens voor de opleidings- en carrière-mogelijkheden op werkenbijstrukton.nl.