Strukton

This Company Profile is currently only available in Dutch

Maak een vliegende start met Strukton Discovery!

 

Wil je veel zien, ontmoeten, ontdekken en leren? Met ons Discovery-programma kom je als Trainee op drie boeiende Strukton Infra Specials-projecten in de infrabouw. Je werkt in verschillende rollen en krijgt begeleiding van een ervaren mentor. Boven op deze werkervaring dompelen we je onder in onze wereld met ons ontwikkelprogramma FIT. Je trekt op met andere trainees om een mooi netwerk binnen Strukton op te bouwen.

 

Dit zijn wij

Als duurzame infrabouwer wil Strukton maatschappelijke impact hebben. Dit doen we door een sterke partner te zijn voor onze klanten, die grote infrastructurele uitdagingen hebben.

 

Strukton Infra Specials is de business unit binnen Strukton die complexe infraprojecten met veel disciplines ontwikkelt en realiseert. We zijn sterk in projectmanagement. Op de vakgebieden rail-civiel, bruggen, tunnels en waterbouw hebben we prachtige projecten op onze naam staan als het energieneutrale Station Delft Campus, onderdeel van het Programma Hoogfrequent Spoorvervoer, Waterveiligheid Reeve Sluis & Bruggen en de Botlekbrug.

 

Maatschappelijke uitdagingen als klimaatverandering en grondstofschaarste vragen om een andere manier van bouwen. Tegelijkertijd is er een grote (V&R) opgave om bv. vele oude bruggen en andere kunstwerken in ons land te vervangen. Strukton wil een duurzame infrabouwer zijn en daarom werken we zoveel mogelijk met circulaire en levensduur verlengende oplossingen.

 

Het Discovery-programma van Strukton Infra Specials is bestemd voor:

 • Studenten (laatste jaar master) of afgestudeerden WO Civiele Techniek
 • Afgestudeerden HBO Civiele Techniek
 • Afgestudeerden MBO Civiele Techniek met een HBO-denkniveau
 • Starters met één of meer jaren werkervaring en affiniteit met infrabouw
 • Zij-instromers met affiniteit met infrabouw

 

Ervaren

 1. Discovery-programma is een traineeship van 18 maanden. Na 6 maanden wissel je van project en kom je in een andere rol, zodat je je interesses en talenten ontdekt. Strukton Infra Specials heeft interessante projecten in de tender-, ontwerp- en uitvoeringsfase óf je kan een bijdrage leveren aan de   bedrijfsontwikkeling. Bij de keuze van projecten houden we rekening met jouw wensen.
 •  

Leren

Tijdens je traineeship geef je meerdere presentaties waarbij je verbeteringen aandraagt die je vervolgens uitwerkt en implementeert. Je bent part-of-the-team! Met jouw verbeterpunten kun je écht impact maken. Je speelt in teamverband de Go Green Duurzaamheidsgame en leert alles over digitalisering, zoals bv. het in 4D en met Hololens beleven én ontwikkelen van onze projecten.

Een ervaren mentor van Strukton begeleidt je en geeft feedback op de stappen die je zet.

 

Ontwikkelen

Je neemt als Discovery-trainee deel aan ons ontwikkelingsprogramma FIT om je persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

 

FIT bestaat uit 3 onderdelen:

 • Opleiding & Ontwikkeling, met trainingen als persoonlijke ontwikkeling, projectgericht samenwerken en gespreksvaardigheden.
 • Opdrachten & Specials, met een talent- en motivatieanalyse (TMA), intakevragen, leerdoelen, een kick-off, het ‘FIT 100 dagen programma en een afsluiting.
 • Beoordeling & Evaluaties, met een persoonlijk ontwikkelplan inclusief leerdoelen en 360 graden feedback.

Heb je vaktechnische of functionele training nodig gedurende het traject? Dan gaan we hier samen in overleg!

 

Ontmoeten

Je start met trainees van verschillende afdelingen. Naast de trainingen neem je samen deel aan praktijkcases, projectbezoeken, teambuildings en borrels. Leren en ontwikkelen is niet alleen nuttig, maar ook leuk! Als trainee sluit je je aan bij het jongerennetwerk Strukton Scope (grote groep jonge enthousiaste collega’s) om ook via die weg een netwerk binnen Strukton op te bouwen.

 

Vliegende start

Na 18 maanden land je op een plek in de organisatie waar jij het beste past. Door de schat aan kennis en ervaring én het netwerk dat je door Discovery hebt opgebouwd, maak je een vliegende start als Young Professional binnen Strukton.

 

Waarom dit Discovery-programma?

 1. uitdagingen als klimaatverandering en grondstofschaarste vragen om een andere manier van bouwen. Tegelijkertijd is er een grote (V&R) opgave om bv. vele oude bruggen en andere kunstwerken in ons land te vervangen. Strukton wil een duurzame infrabouwer zijn en daarom werken we zoveel mogelijk met circulaire en levensduur verlengende oplossingen.

 

 1. hebben jonge mensen nodig die het lef hebben om het verschil te maken en de transitie naar meer duurzame oplossingen en samenwerkingen vorm te geven. Het Discovery-programma geeft je een stevige duw in de rug.

 

Onze bedrijfscultuur is mens- en klantgericht met een open, informele sfeer. De projectteams zijn hecht en organiseren leuke evenementen tijdens belangrijke mijlpalen. We zijn oprecht betrokken bij de mensen met wie we samenwerken en helpen elkaar graag. Samen gaan we voor resultaat, voor onze klanten, partners, de maatschappij en onszelf.

 

 1. kernwaarden zijn Samenwerken, Verbinden en Vakmanschap. Naast vakmanschap draait het steeds meer om de relatie die wij hebben met elkaar, onze klanten en opdrachtgevers. Dit vraagt om sterke soft skills, die je ontwikkelt in ons Discovery-programma.

 

Aanmelden Discovery programma

Ben jij die Young Professional die een vliegende start wil maken?

Ben jij ondernemend, nieuwsgierig en creatief?

Heb jij een gezonde dosis lef?

Wil jij betekenisvol zijn in duurzame infrabouw?

 

Voor meer inhoudelijke informatie over het programma kan je contact opnemen met Mark Vlaanderen Oldenzeel, manager bedrijfsvoering Strukton Infra Specials, bereikbaar via mark.vlaanderen@strukton.com

 

 

 

Het eerste Discovery-programma van Strukton Infra Specials start in oktober 2023.

Wees er snel bij!