Balance

Balance, TASK en Palladio

Leveranciers van Trots Werk

 

Met het collectief van Balance, TASK en Palladio werken wij bij opdrachtgevers aan de toekomst van Nederland. Dat noemen wij trots werk. Werk dat er écht toe doet, zoals de aanleg van de A16 of de Zuidasdok. Maar ook de versteviging van dijken of de transitie naar nieuwe energie. Complexe puzzels die vaak jaren in beslag nemen en waar wij ons voor lange tijd aan verbinden. Omdat wij hét projectmanagement-, procesmanagement- en adviesbureau in de fysieke leefomgeving zijn, is ons carrièreaanbod breed en betekenisvol. Al bij de start van je carrière krijg je de ruimte om jouw eigen pad uit te stippelen.

Balance, TASK en Palladio zijn onderdeel van Team EIFFEL, een collectief van 8 ondernemingen die samen de grootste consultancy-, projecten- en interim-organisatie van Nederland vormen. Een club van 2500 consultants, die in kleine teams aan projecten werken die écht impact maken. Met opdrachtgevers door het hele land en in vrijwel iedere sector, bijten wij ons vast in de grote thema’s die de toekomst van Nederland bepalen. Ons werk heeft invloed op het nieuws van vandaag en morgen.

 

Grote club, kleine teams

Voor jou zijn wij het grote huis waarbinnen jij vindt wat je in je leven of je carrière nodig hebt. Een warm nest met alle expertises onder één dak, waar de deur altijd openstaat. Wij zijn zo groot dat je altijd, overal, collega’s uit het Team EIFFEL-netwerk tegenkomt. Om feestjes te vieren, borrels te drinken en nieuwe sporten te ontdekken. En bovenal om vanuit onze kennis van gebiedsontwikkeling, energietransitie, omgevingsmanagement, contractmanagement, projectmanagement, integrale projectbeheersing en subsidie zichtbare impact bij opdrachtgevers te maken.

 

Tegelijkertijd is het team waarin je werkt, juist klein en hecht. Klein genoeg om elkaar écht te kennen, om van elkaar te leren, om elkaar te helpen, om samen bij de klant te excelleren en om samen te pionieren. Niet voor niets noemen wij onszelf een grote club van kleine teams.

 

Meer dan een steengoede consultant

Binnen Team EIFFEL kijken we anders naar de betekenis van werk. Niet gericht op kwantiteit, maar op kwaliteit. Geen vaste stek, maar op interim- of consultancybasis meerdere opdrachtgevers, disciplines en expertisegebieden leren kennen. Projecten opleveren die ertoe doen, voor de klant en de maatschappij. Daarom krijg jij in je eerste jaar direct de ruimte om meer te worden dan een steengoede consultant. Met een opleidingsaanbod op zowel

vakinhoud als soft skills, stippel je zelf jouw ontwikkelpad uit. Want talenten ontdekken, worden wie je wilt zijn en van daaruit oprechte impact maken, is het mooiste om te bereiken.

 

Grenzeloos ontwikkelen

En zo zijn wij jouw basis om grenzeloos te ontwikkelen. Ons leeraanbod is onuitputtelijk en je komt in een community te werken waar altijd ruimte is om nieuwe sectoren en vakgebieden te ontdekken. Tegelijkertijd gaan we de diepte in op projectmanagement en procesmanagement, zodat je snel impact maakt op projecten die ertoe doen. Dat doen we met ontwikkelprogramma’s, mentoren en een performance manager die jou tijdens je ontdekkingstocht begeleidt. Maar zeker ook met de magie van topsport. Wij werken samen met een team van Olympische helden, zij zijn jouw inspiratiebron omdat ze als talentcoach dichtbij je staan. Zij brengen hun dromen, ambities, uitdagingen en onzekerheden mee naar Team EIFFEL om tijdens inspiratiesessies met jou te spiegelen. Zo leer jij van hen en zij van jou.

 

Als jij je binnen thuis voelt, kun je buiten meebouwen aan een mooier en veiliger Nederland. Wij noemen het Trots Werk.

Balance maakt Nederland toekomstbestendiger 

Samen met jou.