Voort

Traineeship projectmanagement

  • Posted at Jul 17, 2019
  • Vacatures

This vacancy is for the traineeship projectmanagement Civil Engineering by Voort. Currently Voort is only looking for applicants who speak Dutch fluently.

Ontwikkeling in civiele techniek. En ontwikkeling van jezelf. Solliciteer nu voor het traineeship projectmanagement civiele techniek bij Voort.

 

1.1.1 Wat jij gaat doen
Met het traineeship projectmanagement civiele techniek ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten.

 

1.1.2 De technische trainingen
De trainingen worden gegeven in samenwerking met 4Building, Bewuste Bouwers, Heleco Advies & Training en EMVI-prestatiemeting.

• Aanbesteden & contracteren
In deze training leer je de samenhang te zien tussen de fases in het bouwproces en de uit te voeren acties. Ook kom je erachter met welke criteria de juiste bouworganisatievorm gekozen kan worden en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van de contractvorm, contractvoorwaarden en aanbestedingsprocedures.

• Risicomanagement 
Verdiep je in de stappen die doorlopen worden bij het uitvoeren van een risicoanalyse. En sla vervolgens een brug naar risicomanagement.

• EMVI in de theorie en praktijk 
Leer aanbesteden op basis van de ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ (EMVI). Zo weet je de potentiële meerwaarde van de organisatie naar voren te brengen.

• UAV-gc 
In drie trainingen kom jij alles te weten over UAV-gc. Zo weet je na de trainingen precies hoe je UAV-gc moet toepassen in de praktijk.

• Systems engineering 
Kom erachter hoe systems engineering wordt toegepast in de praktijk en ga vervolgens zelf aan de slag met een casus.

• Omgevingsmanagement 
Je leert de basis van omgevingsmanagement, zodat je invulling kunt geven aan de rol van omgevingsmanager en jouw project succesvol maakt in een (complexe) omgeving.
 

1.1.3 De persoonlijke trainingen
De trainingen worden gegeven in samenwerking met MV-Training & Coaching en Inizio Training.

• Het merk ‘IK’ 
Ontwikkel relevante inzichten en vaardigheden met betrekking tot jouw persoonlijke effectiviteit. En versterk je kennis van je persoonlijke drijfveren, ambities en vaardigheden.

• Effectief communiceren 
Word je bewust van hoe je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren door beknopt je boodschap over te brengen, een ander te bevragen en feedback te geven.

• Persoonlijke effectiviteit 
Vergroot jouw kennis over je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. En leer het beste uit jezelf te halen!

• Timemanagement 
Krijg belangrijke inzichten over hoe jij effectief je tijd kunt besteden en leer omgaan met tijdnood.

 

1.1.4 Ben jij de kandidaat?
Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als jong professional heb jij:
• Een diploma van een relevante HBO- of WO-opleiding (of bijna afgerond)
• 0-2 jaar werkervaring
• Een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het programma (geen must, wel een pré)

 

1.1.5 Wat wij bieden
In één jaar ga jij je verdiepen in projectmanagement in de civiele techniek. Jouw programma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt.
 

1.1.6 Waar jij gaat werken
In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.
 

1.1.7 Meer weten?
Zie jij ons traineeship projectmanagement civiele techniek helemaal zitten? Solliciteer dan hier! Of ga naar www.voort.com