Nationaal Bodem en Watertraineeship

[NL] Technisch Trainee

  • Posted at Jul 10, 2020
  • Vacatures

functie-inhoud

 

Je gaat het IPM (Integraal Projectmanagement) team Watersysteemprojecten versterken ter ondersteuning van de huidig technisch manager. De portefeuille van het IPM team omvat een een projectenbundel waarbij de projecten in verschillende projectasen verkeren; variërend van verkenning-fase tot nazorg-fase.

Als ondersteuning van de technisch manager zullen je taken vooral bestaan uit het begeleiden van ontwerpen. Dit betreft beken, stuwen, duikers, regenwater buffers etc.. Daarnaast verzorg je samen met de technisch manager voor de technische inbreng in de projecten vanaf de start van het ontwerp tot aan de uitvoering buiten. Een goede overdracht van het projectresultaat naar de afdeling beheer is ook een van je taken.

 

functie-eisen

 

- Verstand van én interesse in Grond-, Weg-, en Waterbeheer;

- Interessante studieachtergronden: o.a. (Internationaal) Land- en Waterbeheer

- Hydrologie snappen en begrijpen, niet zozeer als achtergrond hebben

- Rijbewijs verreist
 

Nationaal Watertraineeship:
Deze functie wordt gecombineerd met het Nationaal Watertraineeship. Als Nationaal Watertrainee werk je 4 dagen per week voor de organisatie en 1 dag per week aan het Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Het is een traject van 2 jaar. (www.nationaalwatertraineeship.nl)

Met vragen kan je terecht bij Helen van Zundert (hzundert@nationaalwatertraineeship.nl)

 

standplaats

Roermond

contractduur

4 dagen in week werken, 1 dag per week Nationaal Watertraineeship

 

functie-eisen

 

Wij zijn op zoek naar een trainee die ons graag wil helpen om onze fondsenwerving te verhogen. Jij bent afgestudeerd in de richting Online Marketing / Online Communicatie of Commerciele Economie, je hebt affiniteit met fondsenwerving en je vindt het leuk om plannen om te zetten naar concrete activiteiten. Je hebt ook affiniteit met drinkwater, duurzaamheid en werken in landen als Afrika en Azië. Je bent leergierig, communicatief sterk en je hebt een grote interesse in social media en weet hoe je social media in moet zetten om je doelen te bereiken. Ook ben je in staat om zelfstandig te werken.

Je vindt het leuk om onze resultaten om te zetten naar updates en berichten en zo te helpen meer naamsbekendheid en fondsen te generen. Daarnaast heb je een goede beheersing van het Nederlands en het Engels.

Je standplaats is in Utrecht, maar je bent ook flexibel om de Nederlandse waterbedrijven en andere organisaties te bezoeken.

Nationaal Watertraineeship
Deze functie wordt gecombineerd met het Nationaal Watertraineeship. Als Nationaal Watertrainee werk je 4 dagen per week voor onze opdrachtgever en 1 dag per week aan een Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Meer informatie is te lezen op www.nationaalwatertraineeship.nl.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageren kan tot voor 26 juni 2020 via info@nationaalwatertraineeship.nl.

 

standplaats

Omgeving Utrecht