Digital Construction

[NL] Project Coördinator

  • Posted at Oct 25, 2023
  • Vacatures
  • 24-40 hours / week
  • Permanent employment

Wil jij in een jong en dynamisch team (start-up) meewerken aan een efficiëntere en effectievere uitvoering van projecten in de bouw- en infrasector? En ben jij degene die daarbij de brug slaat tussen de digitale behoeften van onze klanten en tastbare resultaten op deze projecten? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Project Coördinator werk je aan uiteenlopende opdrachten in de bouw- en infrasector. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

· Coördineren van projectbeheersingsprocessen zoals planning-, risico- en kwaliteitsmanagement op één van onze projecten, waarbij jij de spin in het web bent tussen de verschillende projectdisciplines.

· Automatiseren van complexe bedrijfsprocessen van één van onze klanten, waarbij jij na een grondige analyse de processen optimaliseert en automatiseert in nauwe samenwerking met onze Applicaties Specialisten en Developers.

Als Project Coördinator duik jij vol overtuiging in de vraagstukken van onze klanten en weet jij binnen no time de kern van de uitdaging te vinden. Met jouw organisatorische en analytische skills weet jij ieder probleem naar jouw hand te zetten. Daarnaast heb je een sterke interesse in het verkennen en toepassen van nieuwe software applicaties en/of toepassingen.

Binnen DC werk je nauw samen met onze ervaren Projectmanagers, Developers en Applicatie Specialisten. Het maakt dus niet uit als je nog geen ervaring hebt, wij helpen je onze werkwijze en applicaties onder de knie te krijgen.

Over DC

Wij zijn dé technologiepartner voor bedrijven in de bouw- en infrasector. Wij geven op een pragmatische wijze invulling aan rollen als Manager Projectbeheersing, Informatiemanager en Systems Engineer. Onze mensen hebben niet alleen kennis van de bouw- en infrasector, maar weten ook als geen ander wat er mogelijk is op technologievlak. Deze combinatie maakt ons uniek.

Bij DC ben jij onderdeel van een team dat samen toewerkt naar een digitale en data-gedreven bouw- en infrasector. Wij waarderen het als jij veel input en ideeën op tafel legt en wij zijn niet bang om jou veel vrijheid en verantwoordelijkheid te geven. Wij zien je graag op ons gezellige kantoor, maar een deel van je werkzaamheden kun je natuurlijk gewoon remote doen.

Wat jij krijgt bij DC

· Een marktconform salaris.

· Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wilt.

· 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

· Een goed bereikbare werkplek op ons kantoor vlakbij Rotterdam Centraal én reiskostenvergoeding of een NS-Business Card.

· Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Wat breng jij naar DC

· Minimaal aantal uur per week: 24

· Opleidingsniveau: HBO/WO

· Minimaal aantal jaren werkervaring: 0

· Beheersing van de talen: Nederlands & Engels

· Skills: time management, organiseren, doorgronden van informatie en software

 

Solliciteren op deze vacature of benieuwd naar onze overige vacatures? Neem dan contact op met Iwan Stegeman (iwan@digital-construction.ai) of ga dan naar: https://www.digital-construction.ai/careers/

Heb jij meer interesse in een dienstverband als werkstudent? Neem dan contact op met Iwan Stegeman (iwan@digital-construction.ai)

#digitalconstruction #construction #bouw #technology #digital #systemsengineering #data #datadriven #softwaredevelopment #lowcodesolutions #apptoapp #projectbeheersing