Heijmans

[NL] Management Traineeship

This is a vacancy for a management traineeship at Heijmans. Currently this vacancy is only available in Dutch.

Het echte werk

In een intensieve periode van een jaar doorloop je het complete Heijmans management traineeprogramma. Uiteraard onder persoonlijke begeleiding van een bekwame mentor. Alle management trainees starten gelijktijdig en kiezen voor één van onze bedrijfsstromen: Wonen, Werken, Verbinden of bij één van de concerndiensten zoals Procurement of HRM. In dat jaar verhuis je elke vier maanden naar een nieuwe werkplek, op afdelingen zoals commercie, tendering, engineering, uitvoering of service & onderhoud. Zo leer je Heijmans goed kennen, bouw je actief aan je netwerk en draag je je verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Je wordt betrokken bij en levert je bijdrage aan onze lopende projecten. Het echte werk dus!

Heijmans heeft je veel te bieden

Je krijgt de nodige handvatten aangereikt om je ambities waar te maken. Na iedere verhuizing start je met een opleidingsweek. Behalve kennis en kunde is er binnen het programma ook volop aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van je mentor, regelmatige intervisie en een coachingstraject haal je het maximale uit jezelf.

  • Een bruto maandsalaris van € 2.887,- op basis van een 40-urige per week
  • Jaarcontract met optie tot verlenging met een vast dienstverband
  • Een laptop en telefoon van de zaak zodat je flexibel kunt werken

Wat jij meebrengt

Met jouw (bijna) afgeronde wo-masterstudie op zak toon jij een gezonde drive en ambitie. Uitdagingen ga jij niet uit de weg en je pakt graag een leidinggevende rol. Dit blijkt bijvoorbeeld uit jouw inhoudelijke rol binnen een bestuur of commissie van een vereniging. Je durft buiten je comfortzone te stappen en kunt jezelf goed aanpassen binnen verschillende werkomgevingen. Voor succesvol management zijn zelfreflectie, klantgerichtheid, organisatiesensitiviteit en mensgericht leiderschap belangrijke competenties. Je bent flexibel en bereid om naar projecten die met name in de Randstad plaatsvinden te reizen.

Samen de toekomst in

Tijdens het programma is er veel ruimte voor intensief contact met de andere management trainees om ervaringen uit te wisselen. Je neemt actief deel in ‘Jong Heijmans’ en de ‘Heijmans Trainee Community’. Via deze contacten en diverse stakeholders binnen Heijmans, leer je je toekomstige collega’s goed kennen. Jezelf ontwikkelen gaat immers veel beter als je dat in combinatie en met hulp van anderen doet.

Interesse?

In september 2019 start er weer een nieuwe groep Management Trainees. Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Wij zullen contact met je opnemen om de verdere procedure te bespreken. Nog vragen over de inhoud van het programma? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Op 21 mei 2019 vindt er op het hoofdkantoor van Heijmans een Inhousedag voor toekomstige Management Trainees plaats. Meer informatie over de aanmelding voor deze dag lees je hier.