Koninklijke BAM Groep N.V.

[NL] BAM Graduate Programme

  • Posted at Aug 1, 2023
  • Vacatures
  • Traineeship

Jij hebt net een universitaire master afgerond óf staat op het punt deze te behalen. Maar, wat daarna?

Misschien dat een traineeship bij BAM iets voor jou is! Als trainee ben jij een belangrijke schakel in de organisatie. Met jouw integrale mindset en frisse blik ben jij change agent in het realiseren van BAM’s strategische en duurzame doelstellingen en het verbinden van collega’s over de hele organisatie. Tijdens ons traineeship, het BAM Graduate Programme, oefen jij gedurende twee jaar ieder halfjaar een andere functie uit.      
 
Welke vier functies dat zijn bepaal jíj. Als trainee bij BAM kun jij je traineeship grotendeels zelf invulling geven. Ontdek de mogelijkheden en wissel operationele en strategische opdrachten af: werk mee aan een tender, ervaar de dynamiek van de keet en de bouwplaats, ontwikkel en implementeer tools die breed inzetbaar zijn. Van je voeten in de klei tot strak in het pak.  
 

  • Misschien wil jij aan het werk bij een, grootschalig en zichtbaar project, zoals Schiphol?  
  • Of heb jij meer interesse in het digitaliseren en optimaliseren van onze processen, en het inzichtelijk maken van informatie?  
  • Wil je ontdekken hoe het tender proces in elkaar zit, en hoe wij als BAM onze keuzes maken in de opdrachten die we aannemen?  
  • Wil je bijdragen aan onze nieuwe duurzaamheidsstrategie? 
  • Versterk jij ons project control team om onze financiën op orde te houden of ga je aan het werk met procesverbeteringen in het Finance Excellence team?  

 

Het mag duidelijk zijn: vanuit het BAM traineeship kun jij terecht bij alle bedrijfsonderdelen van BAM. Dit betekent ook dat je met allerlei verschillende studie-achtergronden een uitdagende invulling kunt geven aan jouw traineeship en daar zullen wij je bij helpen. 

Onderdeel van het traineeship bij BAM is een persoonlijk ontwikkelprogramma. Dit wordt aangeboden via De Droomfabriek. Je doorloopt het traject in een groep van tien trainees die ongeveer tegelijk met jou zijn gestart. In het programma focussen we onder meer op het stellen van ontwikkel- en prestatiedoelen én het actief werken aan deze doelstellingen. Gedurende het jaar zijn er drie modules (Leading self, Leading others en Leading the business) waarin je ingaat op verschillende onderdelen van je ontwikkeling.      
 
Op dit moment kan je solliciteren op de vacature voor het traineeship met als startmoment 15 mei 2023. Dit jaar hopen wij nog een selectieronde te houden. In de tweede helft van 2023 zal er een tweede startmoment worden gepland.

Heb je vragen over het BAM Graduate Programme? Neem dan contact op met campus recruiter Daniëlle. Haar contactgegevens vind je onderaan deze pagina. 

Op maandag 27 februari van 15.00-16.00 uur is er een online Teams-meeting waarin je al je vragen kunt stellen. Wil je daarvoor worden uitgenodigd? Laat het weten aan Daniëlle van de Kleut via onderstaande gegevens.
 

Daniëlle van de Kleut

Graduate Programme en startersfuncties
06 25 67 74 92  | Mail danielle.vande.kleut@bam.com

More vacancies at Koninklijke BAM Groep N.V.