AT Osborne

• Posted at Jun 24, 2021
  • Theses

Vacature: Afstudeerstage Opdrachtgeverschap bij AT Osborne

Het opdrachtgeverschap van ruimtelijke opgaven is een vak, en het goed inrichten van opdrachtgeverschap binnen een organisatie is van groot belang. Bij AT Osborne zien we in de dagelijkse praktijk dat organisaties vragen hebben over de wijze waarop ze het opdrachtgeverschap goed kunnen vormgeven. Tegelijkertijd wordt het intern opdrachtgeverschap, in vergelijking met het projectmanagerschap, in de literatuur onderbelicht. Het ontwikkelen van kennis op dit thema is daarom relevant!

Recent is bij ons een student afgestudeerd op het thema ambtelijk opdrachtgeverschap. We zien verschillende mogelijkheden voor vervolgonderzoek. Daarom bieden we wederom een masterstudent de kans om vanaf september af te studeren op een vraagstuk rondom het opdrachtgeverschap (https://atosborne.nl/studenten/afstudeerstage-opdrachtgeverschap/).

Word jij enthousiast van dit thema en heb jij zin om aan de slag te gaan bij een dynamisch bedrijf? Dan horen we graag van jou! Stuur je CV en motivatiebrief aan recruitment@atosborne.nl o.v.v. ‘Afstudeerstage Opdrachtgeverschap’. En wil je meer weten over deze vacature of AT Osborne? Neem dan contact op met Alex Miggelenbrink (+31 (0)6 553 648 70) of Jelyn Stegewans (+31 (0)6 10 07 91 35).