AT Osborne

[NL] Junior consultant infrastructuur

  • Posted at Aug 19, 2020
  • Vacatures

Wil jij je als junior consultant binnen no-time ontwikkelen tot adviseur of project manager? Werk je graag aan ingewikkelde vraagstukken met een maatschappelijke impact, bij opdrachtgevers die er toe doen? En word je graag in het diepe gegooid met direct eigen verantwoordelijkheid? Lees dan gauw meer over de functie van junior consultant infrastructuur.

Als junior consultant infrastructuur maak je onderdeel uit van onze werkmaatschappij Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling en Mobiliteit en werk je samen met slimme collega’s aan complexe vraagstukken. Je werkt aan opdrachten op gebied van projectmanagement, infrastructuur, contractbeheersing, projectbeheersing en audits & evaluaties.

Over Infrastructuur

Infrastructuur is het zenuwstelsel van de economie. Door de verstedelijking en groeiende mobiliteit wordt ons stelsel van wegen en openbaar vervoer systemen steeds meer op proef gesteld. Het in stand houden en verbeteren van onze infrastructuur is dan ook geen kinderspel. Bij opgaven op dit vlak heb je steevast te maken met een gevoelig krachtenveld van publieke en private belangen. Dit vraagt om een combinatie van inhoudelijke kennis, (politieke) sensitiviteit, creativiteit, doordachte juridische constructies, mensenkennis en nuchterheid. je werkt aan grote infrastructurele opgaven zoals realisatie van nieuwe lightrail (trein/metro) verbindingen. Je bent voor je werk vaak op pad: op gesprek bij opdrachtgevers en aan de slag met een projectteam op locatie of kantoor.

Ervarend leren

AT Osborne biedt je als startend consultant de kans om, naast het opdoen van inhoudelijke ervaring, aan je eigen ontwikkeling te werken tijdens ons Young

Osborne Professional Programma (YOP). Het Young Professional Programma (YOP) is hét opleidingsprogramma van AT Osborne. Als YOP’er combineer je het werken aan diverse projecten met opleidingsdagen, zoals basisvaardigheden adviseren en effectief beïnvloeden. Je krijgt een mentor en projectcoach die je helpen in je ontwikkeling. Door de mix van projecten, opleidingsdagen en individuele coaching ontwikkel jij je razendsnel.

You Matter

Wat ons bijzonder maakt, is de vrijheid om je werk zelf in te richten en datgene te doen waar jij energie uit haalt, met oog voor een goede work-life balance. Natuurlijk krijg je een mooi salaris, een leaseauto en/of een NS business card en ontvang je een laptop en telefoon van de zaak. Je krijgt de unieke kans om binnen no-time door te groeien naar adviseur, met uitstekende begeleiding en interessante trainingsdagen (YOP-programma). Naast hard werken zijn wij een hecht team en vinden we plezier maken net zo belangrijk! We organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over deze functie? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Ninke Hanenberg (tel: 06-12317993) Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, kun je je CV en motivatie sturen aan recruitment@atosborne.nl onder vermelding van ‘junior consultant infrastructuur’. Neem bij algemene vragen ook gerust contact op via dit mailadres.