Republiq

• Posted at Mar 23, 2021
  • Vacatures

Dit ga je doen
Je gaat onze opdrachtgevers helpen bij belangrijke thema’s zoals regisserend opdrachtgeverschap, (keten)samenwerking en prestatiecontracten. Wij geloven sterk in de creatieve kracht van samenwerking. Zowel binnen ons eigen team als met onze opdrachtgevers. Ook markt en overheid kunnen slimmer samenwerken. We helpen hier veel opdrachtgevers mee door te adviseren over innovatieve contract- en aanbestedingsvormen.

Je gaat samen met je collega’s op het gebied van contractering slimme ontwikkelstrategieën bedenken voor complexe projecten en processen. In de sommige gevallen gaat het om projecten en geïntegreerde contracten die zowel voor de markt als voor de opdrachtgever een uitdaging vormen. In andere gevallen gaat het om het optimaliseren van een proces door de samenwerking op te zoeken met een groter deel van de keten.

Je komt in aanraking met allerlei soorten opdrachtgevers en allerlei type vraagstukken in een steeds veranderende context. Die afwisseling en uitdaging maakt dat je snel leert. Daarnaast kun je er van op aan dat onze ervaren adviseurs je helpen in jouw ontwikkeling.

Je werkt meestal aan drie of vier projecten tegelijkertijd. Je kunt denken aan de renovatie van de rijksmonumentale penitaire inrichting (PI) Veenhuizen voor het Rijksvastgoedbedrijf, de nieuwbouw van de sport- en (be)leefcampus voor de gemeente Helmond, de selectie van drie ketenpartners voor de complexe nieuwbouwprojecten van woningcorporatie Eigen Haard of het adviseren van de GGD voor een passende huisvesting voor hun nieuwe hoofdkantoor en het begeleiden van het proces van ontwerp tot realisatie. Sommige projecten zijn kort en intensief, andere projecten vereisen een langere aanloop. Het mooie van consultancy is dat je alleen wordt ingehuurd voor de spannende projecten. De projecten die er toe doen.

Je leert het meeste door ‘gewoon doen’. Vanaf dag 1 ga je dan ook mee op pad. We zijn op zoek naar een consultant met affiniteit met financiën en vastgoed. Je bent een goede analist en je weet na een verdiepingsslag ook weer boven water te komen.

Dit is echt iets voor jou want jij

• bent vastberaden en hebt doorzettingsvermogen (‘grit’ noemen we dat, google maar eens)
  • bent nieuwsgierig en wilt altijd alles zeker weten
  • hebt lef om onconventionele oplossingen voor te stellen
  • bent oprecht en verwacht dat ook van anderen
  • bent sociaal en houdt rekening met je teamgenoten
  • krijgt energie van wat je doet
  • hebt een relevante WO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van bouwkunde, vastgoed of economie

Dit bieden we

• een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • laptop, telefoon en auto (elektrisch uiteraard)
  • een baan met een grote mate van autonomie en ruimte om je eigen focus te kiezen
  • alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • werk dat er toe doet, we spelen een ‘disruptive’ rol binnen het publiek vastgoed

Hier ga je werken
Republiq is een Great Place to Work © (al 4 jaar op rij). Jouw toekomstige teamgenoten beoordeelden Republiq op de thema’s geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap met een 9,9! Samen bouwen we aan het tofste vastgoed adviesbureau van Nederland. We willen met innovatieve oplossingen de vastgoedsector professionaliseren. We creëren de randvoorwaarden waarbinnen iedereen kan excelleren. Nu is het aan jou om voor jezelf een fantastische baan te creëren. We geloven dat als iedereen doet waar hij/zij goed in is, dat we samen de mooiste resultaten bereiken. Dat begint met hard werken en daar ook vooral heel veel plezier in hebben. Lees de Republethiqs op onze website om meer te weten komen over onze manier van werken.

Hoe ziet de procedure er uit?

1. Binnen 5 dagen een reactie: we beoordelen je CV en motivatie en binnen vijf dagen ontvang je van ons een reactie.
2. Het 1e gesprek: als we denken dat Republiq bij jou past, nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek is meestal met een van onze meer ervaren medewerkers.
3. Capaciteitentest: als we na het eerste gesprek allebei verder willen dan nodigen we je uit om een capaciteitentest te maken.
4. Het 2e gesprek: als de resultaten van capaciteitentest naar tevredenheid zijn plannen we een tweede gesprek. Dit is met een of twee andere medewerkers dan het eerste gesprek.
5. Arbeidsovereenkomst: als we na de gesprekken allebei positief zijn doen we je een aanbieding om bij ons te komen werken

Dit zijn je nieuwe collega’s
Gijs Kant
“De diversiteit van de projecten, hoge mate van autonomie en scherpte van mijn collega’s vormen voor mij een perfect mix. De ene dag ben ik bezig met de vraagspecificatie van een rijksmonumentale gevangenis. De andere dag help ik een grote corporatie in Amsterdam bij het selectieproces van ketenpartners. De kritische vragen van collega’s helpen me om te bepalen of ik ver genoeg ben. Als ik ze beantwoord krijg, weet ik dat het voldoende uitgewerkt en uitgedacht heb. Als ik ze niet beantwoord krijg, ben ik nog niet ver genoeg.”

Sander de Clerck
“Samen met een groep slimme en gedreven mensen werken aan uitdagende projecten met maatschappelijke relevantie. Daar krijg ik energie van. Geen eindeloze overleggen, trage besluitvorming en overlopende email-box maar alle tijd en ruimte om echt met mijn vak bezig te zijn. Elke dag weer. Mijn vastberadenheid om ook echt impact 3 te maken sluit naadloos aan bij de rest van het team. Samen zetten we de schouders er onder en zorgen we dat het lukt.”

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en CV naar werkenbij@republiq.nl
Meer weten? Kijk dan op onze website: www.republiq.nl/werken-bij

More vacancies at Republiq