Nationaal Bodem en Watertraineeship

[NL] Trainee Adviseur Kunstwerken

[NL] This is a vacancy for advisor constructions in different parts of the country. This vacancy is currently only available in Dutch.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een middelgroot, onafhankelijk ingenieursbedrijf dat werkt aan integrale oplossingen. Ze combineren gespecialiseerde technische expertise met een pragmatische kijk op ruimtelijke (her)ontwikkelingen. Ze leveren onderzoeks- en advieswerk in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, infrastructuur & mobiliteit, energie & duurzaamheid, water en industrie. In iedere fase van een project; van planvorming, ontwerp en engineering tot en met realisatie, beheer en onderhoud. De water afdeling groeit sterk en ze zijn op zoek naar uitbreiding.

Het bedrijf beschikt over een grote groep bevlogen adviseurs en specialisten, die in teams zijn verdeeld over verschillende businessunits en vakgebieden. De communicatielijnen zijn kort en de omgang met collega's is informeel. Dit leidt tot een prettige en dynamische werksfeer waarin naast contact met de overige specialisten ook veel samenwerking is met adviseurs van de andere disciplines binnen onze organisatie.

De vakgroep waterveiligheid valt binnen de Business Unit Water. Wij geven je de ruimte om aan de slag te gaan, om met jouw inhoudelijke inbreng het verschil te maken en het team te voorzien van een extra dimensie.

Het Nationaal Watertraineeship (NWT) bestaat sinds 2010. Op dit moment zijn er ruim 80 trainees actief en werken zij bij ruim 30 organisaties binnen de watersector. Het NWT is ontwikkeld om jong talent, na hun afstuderen (HBO en WO niveau), een goede start van hun carrière in de watersector te geven. Talent is voor ons de wil om te ontwikkelen. Niet alleen in het eigen vakgebied, ook over grenzen heen. Dat vraagt om vakspecialisten met een brede blik. Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap, stimuleren samenwerking en dagen uit.

Werkzaamheden

Wil jij jouw talenten inzetten om in een gedreven team de waterveiligheid van Nederland te vergroten? Als adviseur kunstwerken werk jij aan complexe en uitdagende vraagstukken over kunstwerken in diverse delen van het land. Deze moeten op de korte en lange termijn goed blijven functioneren. Je verbetert en ontwerpt kunstwerken van verschillende formaten en zoekt naar passende oplossingen in de context. Wordt jij de nieuwe adviseur kunstwerken?

Het traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke ontwikkeling op de werkplek (4 dagen per week) gecombineerd met het Persoonlijk Leiderschapsprogramma (1 dag per week). Het Persoonlijk Leiderschapsprogramma bestaat uit trainingen, coaching, intervisie, Ontdek de Sector en gezamenlijk werken aan inhoudelijke waterprojecten. De combinatie van aandacht voor inhoud én persoon zorgt ervoor dat je je inhoudelijke kennis en ervaring in relatie kan plaatsen tot je omgeving.

Eisen

Heb jij een Civiel Technische opleiding met een specialisatie op het gebied van waterbouw en wil je graag aan de slag met de constructie van nieuwe kunstwerken? Meld je dan aan! Je hebt maximaal twee jaar werkervaring en staat te popelen om jouw kennis en ervaring in te zetten en je persoonlijk verder te ontwikkelen. Een complete aanmelding bestaat uit een Nederlandstalig CV en een motivatiebrief. De selectie baseren we op jouw CV, motivatie, ambities én aan de hand van je persoonlijke leerdoelen. Binnen 2 weken hoor je of je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek. Hoe eerder je aanmelding, des te meer kans op een mooie traineewerkplek!

Informatie

Meer informatie over het Nationaal Watertraineeship is te vinden op onze website. Heb je vragen, neem dan contact op met Helen van Zundert, Naomi Timmer of Ralph Wesseling via 070-3319949