Heijmans

[NL] Heijmans zoekt een Ontwerpcoördinator integrale projecten

This is a vacancy for the position of design coordinator for integrated projects. Currently this vacancy is only available in Dutch.

Om te zorgen dat je in ons land veilig en efficiënt van A naar B komt, werken vele onderdelen van onze Nederlandse weg- en waterinfrastructuur samen. Als Ontwerpcoördinator bij Heijmans geef je leiding en verricht je coördinerende werkzaamheden op gebied van ontwerpmanagement en stem je af met verschillende disciplines en specialisten binnen infrastructurele (deel) projecten in de tender of uitvoeringsfase.

Als ontwerpcoördinator verzorg en bewaak je de nodige planningen voor de juiste uitvoering van het project. Je stelt tijdschema’s en tekeningen/behoefteschema’s op, maakt personeelsplanningen en neemt zo nodig corrigerende maatregelen. Je levert een bijdrage aan de kostenbewaking en aan het opstellen en onderbouwen van meer- en minder werk. Je ondersteunt de projectmanager op het gebied van de juiste processtromen en contractuele documentstromen. Ook zorg je voor de documentering van de juridische/contractuele aangelegenheden op de projecten. Verder adviseer je tijdens prijsvorming/tenders medewerkers werkverwerving en neem je eventueel deel aan tenderoverleg/tenderteams. Naast het onderhouden van interne contacten, onderhoud je extern contact met opdrachtgevers, architecten, vergunningverlenende instanties, overheden, en engineeringbureaus.

Jouw werkplek

Heijmans Infra legt zich toe op het ontwerpen, realiseren en beheren van onder- en bovengrondse constructies voor verbindingen, netwerken, voorzieningen en installaties voor de mobiliteit-, industrie-, water- en energiemarkt. Je werkt, naast projectlocaties, in Rosmalen bij Heijmans Infra waar 200 ontwerpprofessionals vanuit hun expertise inspelen op de toenemende vraag naar totaaloplossingen voor complexe en omvangrijke integrale infraprojecten. Samen met je collega’s zoek je naar die ene, integrale en perfecte oplossing, maar help je ook bij de realisatie door deze oplossing praktisch uitvoerbaar te maken. Je werkt in de tenderfase vanuit Rosmalen en na gunning vooral op de projectlocatie.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een WO diploma in een technische richting zoals civiele techniek of Construction, Management & Engineering.
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring werkervaring door middel van stages in de infra.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Ervaring met systems engineering is een pré.
  • Je kunt op professioneel niveau werken en je bent stressbestendig en flexibel.
  • Je bent sensitief en hebt een goed ontwikkeld probleem analytisch vermogen.

Jouw kansen bij Heijmans

Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten. Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

Enthousiast geworden?

Stuur je sollicitatie met uitgebreid CV naar Martijn Swint (tel. 06-11536591 / e-mail mswint@heijmans.nl).