Heijmans

[NL] Afstuderen bij Heijmans

This is a vacancy for graduating at Heijmans. Currently this vacancy is only available in Dutch.

Afstuderen bij Heijmans Infra

Is het einde van je studie bijna in zicht en wil jij ons helpen door met een frisse blik te kijken naar onze projecten en bedrijfsvoering? Doe dan je afstudeeronderzoek bij ons!

Als afstudeerder bij Heijmans Infra vragen we jou om kritisch met ons mee te denken over onderwerpen die te maken hebben met onze projecten, bedrijfsprocessen of ontwikkelingen in de wereld om ons heen. Aan de hand van de opleiding die je volgt, jouw persoonlijke interesses en onze uitdagingen bepalen we samen welk vraagstuk bij welk bedrijfsonderdeel het beste bij jou past. Denk hierbij aan onderwerpen als digitaal bouwen, risicomanagement, circulair bouwen (duurzaamheid), het reduceren van faalkosten of parametrisch ontwerpen. Of misschien heb je zelf een idee waar je ons over wil adviseren, we laten ons graag inspireren! Tijdens je afstudeerstage krijg je de kans om Heijmans Infra te leren kennen. Je gaat aan het werk op een afdeling op het hoofdkantoor in Rosmalen, een regiokantoor of bij een van onze specialistische bedrijfsonderdelen. Uiteraard laten we je ook onze gave projecten zien. Goed om te weten is dat je afstudeerstage een mooie aanloop kan zijn richting een traineeship of startersbaan, meer daarover lees je op www.heijmans.nl/vacatures.

Wie ben jij?

  • Je volgt op dit moment een technische hbo- of wo-opleiding richting bijvoorbeeld Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Milieukunde;
  • je bent initiatiefrijk, doortastend en resultaatgericht;
  • je beschikt over een goed organisatievermogen, bent stressbestendig en hebt zin in een uitdagende, leerzame eindfase van je studie;
  • reizen naar projecten onderdeel kan zijn van je stage. Het is dus handig als je in het bezit bent van eigen vervoer of een Ov-jaarkaart.

Jouw werkplek

Je gaat aan de slag bij Heijmans Infra. Onze kernactiviteiten zijn aanleggen, onderhouden en reconstrueren van (snel)wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte in woon- en winkelgebied. Daarnaast houdt Heijmans Infra zich bezig met het ontwerp en installatie van verlichting, bewegwijzering, matrixborden, geleiderails, complete verkeers-regelinstallaties, camera- en beveiligingssystemen, en andere maatregelen die de veiligheid en verkeersdoorstroming op de weg verbeteren. Een complex en uitdagend werkveld dus!

Jouw kansen bij Heijmans

Heijmans biedt jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Alle randvoorwaarden en faciliteiten om je afstudeerstage succesvol af te ronden, zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste starters voor uitdagende startersfuncties of ons traineeship en daar vertellen we je ook tijdens je stage graag al meer over! Uiteraard word je passend beloond voor je inzichten en inspanningen.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met Willem Peters (Recruiter) via 06-11665092 of wpeters2@heijmans.nl.