About Sentijn

Sentijn is gespecialiseerd binnen het vakgebied van ingenieurs. Centraal in onze dienstverlening staat het samenbrengen van ingenieurs met gerenommeerde bedrijven binnen de techniek. We werken hierbij intensief samen met aannemers, ingenieursbureaus en overheid gerelateerde organisaties.

Sentijn

[NL] Adviseur Tenderstrategie

This vacancy is for a position of Advisor Bidding Strategy. Currently Sentijn is only looking for applicants who speak Dutch fluently. 

Het bedrijf

Het bedrijf richt zich op het ontwerp van veelal complexe multidisciplinaire infrastructurele projecten, waarbij ze het ontwerp en het management hiervan invullen en de verbinding verzorgen met de werkvoorbereiding en uitvoering. Als adviseur beland je in de dynamische wereld van infrastructurele werken. Je werkt binnen een ontwerpteam op projectlocatie of bij het ingenieursbureau. Vanuit hun expertise wordt er gewerkt aan de toenemende vraag naar totaaloplossingen voor complexe en omvangrijke integrale infraprojecten. Deze werkzaamheden doen zij zowel in de tender als de uitvoeringsfase voor (grote) infrastructurele werken.

Functieomschrijving:

Als adviseur tenderstrategie werk je aan het verwerven van nieuwe projecten binnen alle disciplines. Je werkt zowel aan grote multidisciplinaire DBFM-projecten als aan kleinere EMVI- of Best Valueprojecten. Binnen het tenderteam ben jij de creatieve kracht die het team inspireert om de lat nog hoger te leggen en ben je een cruciale schakel tussen de belevingswereld van onze klant en die van onze technisch specialisten. In nauwe samenwerking met de Tendermanager ben je verantwoordelijk voor een winnende strategie en werk je deze uit tot een concrete aanbieding.

Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding Construction Management & Engineering;
  • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en beschikt over overtuigingskracht;
  • Je bent creatief en kunt goed schakelen met opdrachtgevers; • Je bent praktisch ingesteld en hebt een brede interesse in DBFM projecten;
  • Je kunt zelf prioriteiten stellen en zoekt altijd naar de meest praktische oplossing van problemen;
  • Je ziet het als een uitdaging om kritisch te blijven kijken naar bestaande werkmethodes en systemen en weet deze waar mogelijk te verbeteren of te stroomlijnen.

Wij bieden

Sentijn brengt ingenieurs samen binnen de infrastructuur, werktuigbouwkunde en bouw. Wij bieden je de mogelijkheid om als ingenieur aan de slag te gaan bij toonaangevende bedrijven. Naast uitstekende primaire voorwaarden hebben we een divers pakket aan aantrekkelijke secundaire voorwaarden. In een zorgvuldig proces worden je prestaties geëvalueerd en wordt gekeken naar je potentie. Samen vinden we de positie die past bij jouw wensen en ambities.

Growth starts with great ambition!

Contactgegevens

Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Emily van der Werff via telefoonnummer 06-21801012 of stuur een e-mail naar e.vanderwerff@sentijn.com