Workshop Glasvezelmetingen Waterschap Rivierenland

Op woensdag 27 juni 2018, van 13:00 tot 17:00 uur wordt door het Netwerk Dijkmonitoring een workshop georganiseerd over glasvezelmonitoring voor dijken. Tijdens deze workshop wordt gepresenteerd hoe glasvezelmetingen in de praktijk van de waterkeringbeheer ingezet kunnen worden. Daarnaast wordt de State of the Art van deze technieken gepresenteerd.

Tijdens de workshop wordt een case behandeld. Met de aanwezige experts kunt u uw case nader uitwerken om te bepalen of en zo ja hoe glasvezelmonitoring bij u kan worden toegepast. Wilt u uw case inbrengen tijdens de workshop? Vermeldt u dan bij uw opgave voor de workshop dat u een case wilt inbrengen met daarbij een korte toelichting op de case. We nemen dan contact met u op.

Sprekers tijdens de workshop zijn onder andere Martin van der Meer van Fugro, André Koelewijn van Deltares en Axel Fabritius van GTC Kappelmeijer uit Duitsland. Naast de inhoudelijke presentaties is er ook dit keer weer voldoende ruimte om te discussiëren over nut en noodzaak voor u als dijkprofessional en welke toepassingen van glasvezelsystemen voor u geschikt en toepasbaar zijn, voor beheer en beoordeling.

De bijeenkomst vindt plaats bij Waterschap Rivierenland. U kunt zich opgeven voor deelname aan deze bijeenkomst via netwerk@dijkmonitoring.nl. Vermeld u alstublieft bij uw opgave dat u zich opgeeft voor de workshop over glasvezelmetingen. Na opgave wordt u over uw deelname geïnformeerd en per e-mail op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen over deze bijeenkomst. Aan deelname aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.