Waterambassadeur of Stroomversneller worden?

Waterambassadeur of Stroomversneller worden?


Wil jij op een leuke manier aan je CV werken en tegelijk mogelijke werkgevers ontmoeten/bezoeken? Laat jij graag iedereen weten wat er allemaal mogelijk met een “waterstudie”? En heb jij zin in een uitdaging waarbij je je op professioneel en persoonlijk gebied kan ontwikkelen terwijl je een beetje bijverdiend?

Ga dan aan de slag als Waterambassadeur!
 
Van 1 mei tot 15 juni zijn de inschrijvingen voor de waterambassadeurs geopend! Op 19 juni is de pitchdag waarbij je kort iets verteld over waarom je waterambassadeur wilt worden en wat je zou willen doen tijdens je lidmaadschap. In de bijgevoegde brochure vind je meer informatie.
 
Interesse? Ga snel naar https://destroomversnellers.nl/waterambassadeur/ en meld je aan!
 
Wil jij niet (meteen) waterambassadeur worden, maar wel activiteiten meedoen en bedrijven bezoeken en zo de werkgevers leren kennen? Wil jij op de hoogte gehouden worden van interessante workshops en lezingen?
 
Sluit je dan aan bij de Stroomversnellers!
 
De Stroomversnellers is een netwerk voor enthousiaste studenten met interesse voor de water en maritieme sector. Zo komen studenten uit verschillende opleidingen maar met dezelfde interesses samen. Binnen dit netwerk kun je uitgebreid kennis maken met de watersector via inspirerende excursies en bijeenkomsten. Daarnaast kun je ook deelnemen aan trainingen en workshops in persoonlijke ontwikkeling.

Meld je aan op https://destroomversnellers.nl/stroomversnellers/