[NL] Geïnteresseerd in betonconstructies? Kom naar de Stubeco 4U Meeting!

Ontmoet je toekomst! Onder dit motto organiseert de Stubeco (Studievereniging uitvoering betonconstructies) op donderdag 17 mei 2018 een ontmoeting voor jongeren. Young Potentials die met hun studie op weg zijn naar een functie in de betonbouwsector of die al gestart zijn als werknemer in deze branche krijgen de kans om op een interactieve manier ervaringen met elkaar te delen.

Op de STUBECO 4U 2018 kan zowel student als jonge werknemer kennismaken met haar of zijn toekomst en eventuele toekomstige werkgever. Op een logistiek en technisch inspirerende bouwlocatie wordt interessante projectinformatie gepresenteerd, waarna gezamenlijk achter de bouwhekken wordt gekeken. Afsluitend is volop ruimte om te netwerken. Een unieke gelegenheid met een ongedwongen karakter. Ook wordt kennis gemaakt met de Stubeco. Een studievereniging waar de netwerkfunctie hoog in het vaandel staat, naast de evenzo belangrijke kennisoverdracht en de mogelijkheid tot deelname aan een studie die bijdraagt aan het kennisniveau van de branche.

De STUBECO 4U vindt op donderdag 17 mei 2018 plaats op het bouwproject Stationsgebied Driebergen – Zeist. Ons doel is jongeren kennis te laten maken met en te enthousiasmeren voor hun toekomst.

Bekijk hier de uitnogdiging met kort overzicht van het programma. Aanmelden kan via de link https://www.stubeco.nl/stubeco4u.html.

Deelname is gratis, maar na aanmelding niet meer vrijblijvend. In verband met de organisatie van het evenement is het belangrijk om te weten wie wij mogen verwelkomen. Na aanmelding zullen de deelnemers een bevestiging ontvangen met nadere informatie over het evenement.