Borrelcommissie

De Borrelcommissie is niet alleen de leukste en gezelligste commissie van ConcepT, er zitten ook de coolste mensen in. In zekere zin is dit vreemd, hoe groot is de kans om een groep mensen zo samen te stellen dat je een soort van lompheidsynergie krijgt. De totale lompheid is groter dan de som van de individuele lompheid. Noodzakelijk is te zeggen dat synergie in dit geval een hopeloze understatement is.

Moeilijk is, zoals vele zullen beamen, een winning formula voort te zetten. Het houden van succes is moeilijk, zelfs gezien het feit dat succes een keuze is. Zaak is een feilloos systeem te ontwikkelen, een systeem waaruit alleen de mensen die daadwerkelijk aan de hooggespannen verwachtingen kunnen voldoen naar voren komen. Zoals een goed systeem betaamt geef je het beestje eerst een naam. Vervolgens wordt er een programma van eisen opgesteld. Als laatste wordt er een manier bedacht die eisen te toetsen aan de personen die gevraagd worden toe te treden tot de commissie.

Geef het beestje een naam, ziehier het beest BorrelBikkel (BB). Vervolgens het programma van eisen. Een BB moet op de eerste plaats met een paar honderd bier in zijn/haar kraag nog fatsoenlijk een biertje kunnen tappen, en moet dat getapte biertje dan nog op gepaste wijze naar diegene die het bestelt heeft kunnen werpen. Verder moet een BB een ongeëvenaarde longinhoud hebben, samen met een paar stembanden van gewapend beton. Natuurlijk moeten de BB’ers buitengewoon gezellig zijn, niet te vergeten buiten gewoon grappig en ongewoon schattig. Nu moeten de eisen nog getest worden. Eerst wordt bekeken hoe je coördinatie verloopt met een alcoholpromillage dat eigenlijk percentage genoemd moet worden. Verder word je intensief getest op het geluidsniveau dat je kunt produceren, dit teneinde de borrelcommissie-yell (1...2...3 H..R, of 1…2…3 O.T.) op een juiste manier uit te brengen (lees: zo hard mogelijk). Je begrijpt dat de mensen die de borrelcommissie gestalte geven een uitzonderlijk goed gestel dienen te hebben. Eens in de zoveel tijd gaan we dan ook op BorrelSurvival, we gaan dan (minimaal) twaalf uur lang doen waar we het best in zijn.

De Borrelcommissie kent één chronisch probleem (chronische dronkenschap wordt door ons niet als probleem beschouwd) dit is dat we altijd op zoek zijn naar nieuw vlees om die lege plekken op te vullen in de barrière van lillend vlees en schuddende bierbuiken die borrelcommissie heet. Wil jij actief worden bij ConcepT, maar weet je nog niet goed wat, kom bij de borrelcommissie. Wil je gewoon je darmen uit je buik lachen, kom bij de borrelcommissie. Wil je actief zijn binnen ConcepT met gezelligheid combineren, kom bij de borrelcommissie. Kom gewoon bij de borrelcommissie. Voordelen te over. Makkelijk contact tussen de studenten van alle jaren. Bier tijdens de borrel (en daarna). Bier na de borrel (en tijdens), de gehele tijd bier. Verder gaan we ook een aantal keer per jaar gezamenlijk ergens buiten Enschede bier drinken.

Borrelcommissie

Geert Luijkx (2012) Chairman
Siska de Vreeze (2015) Secretary
Evelien Hageman (2015) Treasurer
Marijn Horstman (2009) Chief of Supply
Jesper Reuvers (2011) Chief of Internal Affairs
Floran Witting (2011) Bartender
Daan Brinkerink (2013) Bartender
Vera Verhoeven (2015) Bartender
Tom Bankras (2013) Bartender
Ramon Oppers (2014) Bartender
Willem Trommelen (2014) Bartender
Anouk van Daatselaar (2015) Bartender
Frank Diepenmaat (2015) Bartender
Roy Dierx (2014) Bartender

E-mail: bbb@ConcepT.utwente.nl (borrelbestuur)