About this event

Category
External
Date and time
Apr 22, 2021 12:00 - 16:00

[Dutch] Inhouse middag AT Osborne

Zit jij in de laatste fase van je master en wil je meer weten over het adviesvak? En heb je affiniteit met infrastructuur, mobiliteit en/of gebiedsontwikkeling? Tijdens de inhouse middag van adviesbureau AT Osborne op donderdag 22 april krijg jij een unieke kans om op een laagdrempelige manier te oefenen met jouw kwaliteiten en je te oriënteren op je toekomstperspectief in de consultancy!

Wil jij je net zoals meerdere andere oud-CME’ers binnen no-time ontwikkelen tot adviseur? Werk je graag aan complexe vraagstukken met een maatschappelijke impact, bij opdrachtgevers die ertoe doen? AT Osborne zoekt voortdurend naar afstudeerders en starters die de lat hoog leggen. Al decennia dragen wij met ruim 150 consultants en managers bij aan de grootste infrastructuurprojecten en de nieuwste mobiliteitsprogramma’s van ons land. Projecten waar we trots op zijn. Tijdens de inhouse middag vertellen we je hier meer over, werk je aan een casus en leer je onze collega’s kennen. 

Ben je enthousiast geworden? Aanmelden voor de inhousedag kan tot en met 12 april. Check atosborne.nl/inhouse-middag voor meer informatie. En wil je weten wat je nog meer bij ons kunt doen? Check de actuele (afstudeer) vacatures op de website, volg ons op instagram @werkenbijatosborne of stuur een open sollicitatie.