About this event

Category
External
Date and time
Nov 30, 2022 13:00 - 17:00
Location
Utrecht

[External & Dutch only] Inhouse dag AT Osborne

Inhousemiddag – woensdag 30 november

Ben jij bachelor – of masterstudent of recent afgestudeerd en oriënteer je je nu op de volgende stap in jouw carrière? Heb je er weleens aan gedacht om aan de slag te gaan als consultant? Tijdens de AT Osborne Inhousemiddag, op woensdagmiddag 30 november vertellen we je graag wat dat inhoudt.

Je neemt laagdrempelig een kijkje in onze keuken en wij vertellen je alles over het werk van een consultant. Je maakt op een interactieve manier kennis met de collega’s en ons werk: spraakmakende – en complexe projecten met impact op de maatschappij.

Voor wie?

Moet je nog afstuderen, zoek je naast je studie een toffe bijbaan als werkstudent, of ben je al afgestudeerd en vind je het leuk om bijvoorbeeld te werken aan de bouw van een nieuw ziekenhuis, duurzaamheidsambities van een gemeente of de realisatie van een groot infrastructureel project? Bij ons zijn er veel mogelijkheden. Onze focus ligt daarbij op een duurzame leefomgeving (inclusief juridische vraagstukken) , een gezonde samenleving en huisvesting en een toekomstbestendige infrastructuur.

Programma

AT Osborne heeft, naast het hoofdkantoor in Baarn, ook een satellietlocatie in Utrecht. Dichtbij het station, dus goed bereikbaar. Je bent die middag daarom van harte welkom in Utrecht!

De dag start om 13.00 uur. Om 13.30 uur is er een presentatie over ons bureau. We vertellen je dan ook meer over de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld in ons Young Osborne Professional (YOP-)Programma, hét ontwikkelprogramma van AT Osborne. Daarna ga je echt aan de slag, in een rollenspel. En je kunt je vastbijten in onze Project Recovery Escape Game. Lukt het jou en je team om een vastgelopen project weer vlot te trekken?

Aan het einde van de middag heb je alle ruimte om verder kennis te maken met de collega’s, tijdens de afsluitende borrel.   

Kortom: een leuke middag, waarin je, samen met de andere deelnemers, meer leert over ons bureau en ons werk. Wil jij dat niet missen? Meld je dan nu aan via atosborne.nl/inhousemiddag!